COSTA RICA Tarrazu La Pastora
Procesare: Spalare ; Scor SCA: 84 pc
Gust cu note florale elegante, piersici dulci, cirese, ciocolata cu lapte, corp catifelat, aciditate citrica placuta.
FERMA: La Pastora
...
78 00 RON
90 00 RON
COSTA RICA Tarrazu San Diego Lactic Anaerobic
Procesare: Lactic Anaerobic ; Scor SCA: 86.5 pc
Procesare anaerobă lactică
Costa Rica este un pionier al metodelor de procesare a cafelei, cum ar fi procesul anaerob lactic. Procesul începe cu...
97 00 RON
106 00 RON
ETIOPIA Sidamo Aletawendo
Procesare: Spalare; Scor SCA: 86.25 pc
Gust placut cu note de piersica, citrice si zahar brun, corp fin si post gust indelungat
Regiunea Aletawendo din Etiopia este o bijuterie ascunsă în...
80 00 RON
INDONEZIA Sumatra Kopi Luwak - Bijuteria cafelei Indoneziene
PROCESRAE: Luwak (zibetă) & Spalare ; Scor SCA:91.25 pc.
Gust bogat cu note fructate si stralucitoare, aciditate citrica, usoare nuante ciocolatii si note pamantii, corp plin, senzatie placuta in...
210 00 RON
MEXIC Finca Las Chicharras SHB EP
Procesare: Spalare; Scor SCA: 83 pc.
Gust neted si curat cu note de ciocolata cu lapte si accente fructate de manadarina
Istoria cafelei în Mexic începe în secolul al XVIII-lea, când primele...
78 00 RON
97 00 RON
MEXIC Finca Monte Grande SHG EP
Procesare: Spalare; Scor SCA: 83 pc.
Gust neted si curat cu note de ciocolata cu lapte si accente fructate de manadarina
Cafeaua a ajuns în Mexic la sfârșitul secolului al XVIII-lea, prin...
23 00 RON
34 00 RON