BURUNDI Nemba Lalcafe Oro Yeast Washed
Procesare: Yeast Inoculation (LALCAFE ORO), Spalare; Scor SCA: 86.5 pc.
Gust pronuntat cu stafide si fructe uscate, ceai cascara, pepene verde, dulceata de sirop de artar, nuci caju, aciditate...
29 00 RON
41 00 RON
COSTA RICA Tarrazu San Diego Lactic Anaerobic
Procesare: Lactic Anaerobic ; Scor SCA: 86.5 pc
Procesare anaerobă lactică
Costa Rica este un pionier al metodelor de procesare a cafelei, cum ar fi procesul anaerob lactic. Procesul începe cu...
97 00 RON
106 00 RON
UGANDA Kapchorwa Honey
Procesare: Honey; Scor SCA: 86 pc
Gust dulce si fructat cu note de mar verde, agrise, prospetime de caprifoi, note citrice de coaja de lamaie
Uganda este al doilea cel mai mare producător și...
31 00 RON