BURUNDI Kirundo Gasura
Procesare: Spalare; Scor SCA: 85 pc. Gust cu aciditate citrica de lime, note de ceai negru, stafide infuzate in rom, ciocolata neagra; corp matasos Cultivarea cafelei în Burundi a început în...
26 00 RON 33 00 RON
BURUNDI Nemba Lalcafe Oro Yeast Washed
Procesare: Yeast Inoculation (LALCAFE ORO), Spalare; Scor SCA: 86.5 pc. Gust pronuntat cu stafide si fructe uscate, ceai cascara, pepene verde, dulceata de sirop de artar, nuci caju, aciditate...
29 00 RON 41 00 RON
COSTA RICA Tarrazu San Diego Lactic Anaerobic
Procesare: Lactic Anaerobic ; Scor SCA: 86.5 pc Procesare anaerobă lactică Costa Rica este un pionier al metodelor de procesare a cafelei, cum ar fi procesul anaerob lactic. Procesul începe cu...
97 00 RON 106 00 RON