Descriere
PROCESARE: Naturala ; Scor SCA: 83.25 pc.
Profil dulce si balansat cu alune de padure, caramel, stafide, note fluctate si usor citrice. Corp matasos
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru
MACINARE: Boabe (Livrare Standard)
PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile
Pentru a va oferi o cafea PROASPAT PRAJITA, la KESTAR COFFEE se prajeste cafea doar LA COMANDA si este disponibila in varianta boabe (standard) sau macinata, livrata în ambalaj special cu supapă de degazare.
Daca doresti sa primesti cafeaua rasnita, inainte de finalizarea comenzii, mentioneza la rubrica ''COMENTARII COMANDA'' , cum anume o doresti: pentru espresso, filtru, ibric, etc.
PROCESARE: Naturala ; Scor SCA: 83.25 pc.
Profil dulce si balansat cu alune de padure, caramel, stafide, note fluctate si usor citrice. Corp matasos
Brazilia este bine-cunoscuta pentru vastitatea sa geografica. In partile centrale ale Braziliei, platourile Cerrado acopera statele Goiás, Mato Grosso do Sul, Mato Grosso, Tocantins si Minas Gerais, transformandu-l intr-una dintre cele mai mari zone de productie de cafea din lume. In vestul statului Minas Gerais, mai multi fermieri au inceput sa se concentreze asupra cultivarii in principal a cafelei de specialitate, formand regiunea asociata Cerrado Mineiro. Anotimpurile bine definite, cum ar fi verile calde si umede si iernile placute reci si uscate sunt caracteristici tipice ale acestei regiuni.
Cafelele de la Cerrado Mineiro reprezinta trasabilitate, altitudini mari si cupe fine. Fiecare geanta este etichetata cu un numar care ii verifica originea exacta. Pe www.cerradomineiro.org, puteti gasi informatii suplimentare despre acest Fazenda prin introducerea numarului etichetei pungii.
Fazenda Paraíso are 756 ha de plantatii de cafea irigata prin picurare si apartine familiei Veloso, care a fost un pionier in regiunea Cerrado si produce cafea din 1970. In zilele noastre, familia a devenit un grup de afaceri, care conduce mai multe ferme din regiune. Pasiunea, respectul fata de pamant, tehnologia inalta si practicile moderne de afaceri conduc la excelenta, producand cafele de specialitate cu ceasca dulce si plina de corp care se gaseste de obicei in marca noastra Caramelo Doce.