NOU
8%
  • COLUMBIA Finca La Luisa Mango Honey - Img 1
  • COLUMBIA Finca La Luisa Mango Honey - Img 2
  • COLUMBIA Finca La Luisa Mango Honey - Img 3
  • COLUMBIA Finca La Luisa Mango Honey - Img 4

COLUMBIA Finca La Luisa Mango Honey

COLUMBIA
42 00 RON (TVA inclus) 46 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
COLUMBIA
SKU Cantitate Pret total Cantitate
COLMANH025C 250 g
42 00 RON
46 00 RON
COLMANH05C 500 g
79 00 RON
87 00 RON
COLMANH1C 1 Kg
151 00 RON
169 00 RON
Disponibil in stoc

Descriere

 Procesare: Anaerobic Honey ; Scor SCA : 88 pc

 Profilul Cupei: Arome complexe și un corp cremos cu o dulceață de miere, note de pepene galben, smântână și arome naturale de mango.

Descriere

Situată între 1600 și 1800 m. s.l.m., interesul Finca La Luisa este de a produce și procesa cafea de înaltă calitate. Fie că sunt spălate, naturale sau cafele cu noi tehnici de fermentare. În urmă cu 4 ani, proprietarul Juan Pablo Vélez a început un proiect de realizare a macerării carbonice în rezervoare de oțel inoxidabil cu injecție de CO2. Din acea experiență acum aproximativ 2 ani au dezvoltat o metodă de fermentare a cafelei cu suc de fructe. Acest lucru a permis fermei să creeze profiluri foarte definite și consistente. Precum și extinderea ofertei de arome. Aceste procese se numesc proces de miere de fructe. Datorită procesului lung de fermentație veți găsi în cupă arome foarte complexe.

Acest lot special de fermentație infuzat cu suc de kiwi provine de la producătorul Juan Pablo Velez și ferma sa, Finca La Luisa.

Situat la o altitudine impresionantă de 1.720 msl, La Luisa este o proprietate mare de 70 de hectare situată în apropiere de satul San Bernardo de los Farrallones, Ciudad Bolivar, în regiunea Antioquia.

Acest lot a fost procesat folosind o combinație de fermentație anaerobă cu pulpă de capsuni proaspătă adăugată împreună cu metoda mierii

În primul rând, cireșele coapte sunt selectate manual și apoi sunt supuse unei fermentații anaerobe de 72 de ore în rezervoare de inox cu adaos de pulpă de mango. Se adaugă CO2 pentru a înlocui oxigenul, creând un mediu anoxic.

După fermentare, cireșele sunt apoi depulpate și, cu mucilagiul încă intact, uscate pe paturi africane ridicate. Temperatura se menține sub 35°C până la atingerea nivelului ideal de umiditate (12%).

Detalii

Brand
Origine
America de Sud
Atribute
KESTAR GOLD EDITION, Single Origin, Microlot
PROCESARE
Anaerobic, Honey
Varietate
Arabica 100%

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review