NOU
  • COLUMBIA Finca Piedra Grande Geisha Blackberry Mosto - Img 1
  • COLUMBIA Finca Piedra Grande Geisha Blackberry Mosto - Img 2
  • COLUMBIA Finca Piedra Grande Geisha Blackberry Mosto - Img 3

COLUMBIA Finca Piedra Grande Geisha Blackberry Mosto

COLUMBIA
945 00 RON / 5 KG (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
COLUMBIA
SKU Comanda Minima Cantitate Pret total Cantitate
COLPIE Cutie 5 KG 1 Kg
189 41 RON / 5 KG
COLPIE5C Cutie 5 KG Cafea Verde 5 kg
945 00 RON / 5 KG
De la 25+ kg (5 Cutii x 5 KG) Discount 10 % ; Reducere si pentru comenzi cu origini mixte.
Cantitate: 5+
Discount: 10%
Disponibil in stoc

Descriere

PROCESARE: Anaerobic Washed Blackberry Mosto ; Scor SCA: 88.5 pc

Gust pregnant de mure, ciocolata neagra, coaja de portocala, tenta usor florala

Ferma Piedra Grande, situată în departamentul Huila, cultivă cafea pe 2 hectare. Martha a moștenit ferma - care își ia numele de la o piatră masivă încrustată în terenul fermei - acum 12 ani. Martha provine dintr-o lungă linie de fermieri de cafea, unde cafeaua nu este doar o cultură, ci însăși esența sa. Ca mamă singură, ea și-a susținut familia cultivând boabe de cafea de înaltă calitate. A început cu cultivarea soiului Castillo, dar acum 8 ani a făcut trecerea la soiul Geisha. De atunci, l-a rafinat și a construit încet o reputație ca producător cu un talent aparte pentru a scoate arome unice din copacii săi de cafea.

Această cafea este ceva unic precum un soi Geisha, care a fost fermentat anaerobic cu sucul de fructe din cireșele Pink Bourbon. Rezultatul este remarcabil; poate fi un succes de moment sau ceva ce poate fi replicat, doar timpul va spune! Dar Martha Cecilia Rodriguez, proprietara fermei Piedra Grande de 2 hectare din regiunea Huila, spune ferm: „Vom continua să inovăm și să căutăm noi procese de fermentație și protocoale pentru a obține arome magnifice și unice.”

Mai întâi, Martha fermentează cireșele de Geisha pentru a le înmuia și a extrage sucul din pulpă. După ce cireșele au fost presate pentru a extrage sucul, acestea sunt fermentate aerobic timp de 12 ore. După această perioadă scurtă de uscare, cafeaua trece printr-o fermentație anaerobică în recipiente închise pentru încă 60 de ore, împreună cu sucul obtinut de la ciresele din soiul Pink Bourbon. În final, cafeaua este spălată și uscată timp de aproximativ două săptămâni. Acest proces păstrează profilul Geisha, îmbunătățește notele fructate ale cafelei și îi sporește rotunjimea și dulceața.


Detalii

Brand
Origine
America de Sud
Atribute
KESTAR GOLD EDITION, Single Origin, Microlot
PROCESARE
Spalare, Anaerobic
Varietate
Arabica 100%

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review