COLUMBIA Huila Finca Quindio Geisha Natural Anaerobic

COLUMBIA
66 00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
COLUMBIA
SKU Cantitate Pret total Cantitate
COLQUIG025P 250 g
66 00 RON
COLQUIG05P 500 g
120 00 RON
COLQUIG1P 1 Kg
221 00 RON
Disponibil in stoc

Descriere

Procesare: Natural Anaerobic; Scor SCA: 87.5 pc

Gust cu vanilie, ciocolata neagra, caramele, note fructate de capsuni, dulceata de curmale deshidratate

PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru

MACINARE: Boabe (Livrare Standard)

PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile

Pentru a va oferi o cafea PROASPAT PRAJITA, la KESTAR COFFEE se prajeste cafea doar LA COMANDA si este disponibila in varianta boabe (standard) sau macinata, livrata în ambalaj special cu supapă de degazare.

Daca doresti sa primesti cafeaua rasnita, inainte de finalizarea comenzii, mentioneza la rubrica ''COMENTARII COMANDA'' , cum anume o doresti: pentru espresso, filtru, ibric, etc.

Procesare: Natural Anaerobic; Scor SCA: 87.5 pc

Gust cu vanilie, ciocolata neagra, caramele, note fructate de capsuni, dulceata de curmale deshidratate

Duo-ul soț și soție Jesus și Rosa Barahona cultivă cafea la Finca Quindio de mai bine de 20 de ani. Când au cumpărat terenul pentru prima dată, o parte din fermă a fost folosită pentru a pășuna vitele și o altă parte a avut Caturra plantată pe ea. Astăzi, ei cultivă Geisha, Castillo, Caturra și alte soiuri pe cele 7 hectare ale lor, cu un ochi spre producția de specialitate.

Pentru a continua să-și îmbunătățească calitatea cafelei, Jesus și Rosa intenționează să planteze plante de soiuri Pink Bourbon și Geisha.

Jesus și Rosa culeg selectiv cireșele roșii coapte și le procesează la ferma lor. Ei pun cireașa pe marquesinas la diverse. Greblează frecvent cireșele pentru a asigura o uscare uniformă.

Tabi este o încrucișare între Typica, Bourbon și Timor, care a fost creată de CENICAFE. A fost lansat în 2002 și combină rezistența la rugina frunzelor de cafea cu calitatea bună a ceștii de Bourbon și Typica. Similar cu acești doi părinți, Tabi este înalt, cu ramuri lungi. Cu toate acestea, Tabi are fructe și semințe puțin mai mari și poate fi cultivat la altitudini mari și în densitate mare, cu până la 3.000 de copaci la hectar. Numele provine de la cuvântul "tabi", care înseamnă "bun" în Guambiano, dialectul unui trib nativ columbian.

Columbia produce și exportă cafea renumită pentru corpul complet, aciditatea strălucitoare și gustul bogat, de la începutul secolului al XIX-lea.

Columbia se mândrește cu o gamă largă de climă și condiții geografice care, la rândul lor, produc propriile arome unice în cafea. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că perioadele de recoltare pot varia destul de mult. De fapt, printre toate regiunile sale, Columbia produce recolte proaspete aproape tot anul.

Detalii

Categorii
Brand
Origine
America de Sud
Atribute
Single Origin, Microlot
PROCESARE
Naturala, Anaerobic
Varietate
Arabica 100%

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review