Descriere
PROCESARE: Honey ; Scor SCA: 87 pc.
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru
MACINARE: Boabe (Livrare Standard)
PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile
Pentru a va oferi o cafea PROASPAT PRAJITA, la KESTAR COFFEE se prajeste cafea doar LA COMANDA si este disponibila in varianta boabe (standard) sau macinata, livrata în ambalaj special cu supapă de degazare.
Daca doresti sa primesti cafeaua rasnita, inainte de finalizarea comenzii, mentioneza la rubrica ''COMENTARII COMANDA'' , cum anume o doresti: pentru espresso, filtru, ibric, etc.
PROCESARE: Honey ; Scor SCA: 88 pc.
Finca El Cerro este moștenirea a 5 generații de producători de cafea din Salvador, cultivarea cafelei este în familia lor de peste 150 de ani. În 2016 au decis să-și prelucreze propria cafea, dețin o mică moară de cafea ecologică unde își pot face propria măcinare umedă. La Finca El Cerro cafeaua este pasiune.
Finca El Cerro este situată în zonele înalte de est ale El Salvador, în renumita regiune de cafea Apaneca, Ilamatepec, înconjurată de pădure indigenă, care oferă un microclimat ideal pentru cultivarea cafelei de înaltă calitate. Ferma este moștenirea a cinci generații de producători de cafea din Salvador. În urmă cu câțiva ani, proprietarul Fernando Escobar a făcut un pas înainte și a început să-și prelucreze propria cafea, iar acum Finca El Cerro este o companie de producție, morărit și exportator integrată vertical. Toată cafeaua este cultivată la umbră, hrănită corespunzător cu substanțe nutritive, pentru a asigura o bună dezvoltare a boabelor. Culegătorii sunt instruiți să selecteze numai boabe coapte corespunzător pentru a se asigura că Finca El Cerro obține întregul potențial de la cafea. Fernando Escobar pune un accent mare pe sprijinirea membrilor echipei sale, prin programe de educație și asistență medicala.