NOU
23%
  • EL SALVADOR Finca Villa Espana Geisha - Img 1
  • EL SALVADOR Finca Villa Espana Geisha - Img 2
  • EL SALVADOR Finca Villa Espana Geisha - Img 3
  • EL SALVADOR Finca Villa Espana Geisha - Img 4

EL SALVADOR Finca Villa Espana Geisha

EL SALVADOR
63 00 RON (TVA inclus) 82 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
EL SALVADOR
SKU Cantitate Pret total Cantitate
ELSESP025P 250 g
63 00 RON
82 00 RON
ELSESP05P 500 g
113 00 RON
133 00 RON
ELSESP1P 1 Kg
208 00 RON
245 00 RON
Disponibil in stoc

Descriere

PROCESARE: Spalare ; Scor SCA: 87 pc.

PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preaparare Espresso ; Filtru

MACINARE: Boabe (Livrare Standard)

PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile

Pentru a va oferi o cafea PROASPAT PRAJITA, la KESTAR COFFEE se prajeste cafea doar LA COMANDA si este disponibila in varianta boabe (standard) sau macinata, livrata în ambalaj special cu supapă de degazare.

Daca doresti sa primesti cafeaua rasnita, inainte de finalizarea comenzii, mentioneza la rubrica ''COMENTARII COMANDA'' , cum anume o doresti: pentru espresso, filtru, ibric, etc.


PROCESARE: Spalare; Scor SCA: 87 pc.; Soi: Geisha 

PROFIL GUST: cu note de ciocolata neagra, caramel, iasomie, mure suculente, smantana, rosii

Jorge, Alfredo și Víctor Mena sunt a șasea generație de cultivatori de cafea din familia sa, ei sunt responsabili cu gestionarea ferma Villa España. Cei trei frați sunt localizați în municipalitatea cultivatoare de cafea Concepción de Ataco. aveau referințe grozave de la care să învețe despre cultivarea cafelei, stră-străbunicii lor, stră-străbunicii lor Morile de cafea aveau o moară uscată care funcționa cu abur, iar după uscare cafeaua era treuată și agitată.

Familia Mena a investit întotdeauna în schimbări și îmbunătățiri ale fermelor lor. În prezent, Jorge, în vârstă de 32 de ani, este responsabil de procesele administrative și comerciale ale Fermelor, efectuează controlul și managementul personalului și marketingul cafenelelor din SUA ale familiei Coffee, pe lângă coordonarea aspectelor logistice, legale și administrative ale tuturor. exporturi, inclusiv cele din Europa. Alfredo, în vârstă de 31 de ani, se ocupă de fermele și de tot ce ține de producția de cafea. Coordoneaza munca campului, de la pepiniere, prin plantare si fertilizare pana la recoltarea fructelor. Alfredo se ocupă de planificarea tuturor lucrărilor din fermă pentru a obține o producție și o calitate bună a cafelei. alți producători din regiune pentru a face schimb de cunoștințe și de bune practici de producție. Victor, în vârstă de 29 de ani, se ocupă de Pregătirea bugetelor și prioritizarea investițiilor care urmează să fie făcute atât în Ferme, cât și în Moara de Cafea.

Analizele sale ajută la luarea deciziilor care adaugă valoare în diferite aspecte ale lanțului, atât la nivelul fermei, cât și în profit și marketing, îmbunătățind astfel productivitatea companiei. Istoria fermei datează de la sfârșitul anilor 1800, când José Manuel Ariz a emigrat din Galicia, Spania, și a pornit în călătoria sa în America, stabilindu-se inițial în Guatemala și mai târziu în El Salvador, unde a început să cultive cafea. Villa España a fost una dintre primele ferme de cafea din zonă, a avut propria moară de cafea, care era exploatată de o serie de utilaje bazate pe abur produs de boilere. Această moară a încetat să funcționeze în jurul anului 1970, când procesul de valorificare a fost mutat într-o altă zonă cu calități de funcționare mai bune, datorită apei abundente și amplasării strategice. Ferma a evoluat de-a lungul anilor, a avut suișuri și coborâșuri în ceea ce privește volumul, dar odată cu trecerea timpului s-au întreprins acțiuni pentru ca producția să fie durabilă și diversificată. În prezent, există un El jardín de variedades que serve como prueba piloto și că permite identificarea și las varietati care se găsesc pentru a fi folosite pentru a prezenta la fermă. O strategie de plantare planificată a fost, de asemenea, implementată pentru a înlocui cea mai veche și cele mai afectate plantaţii de cafea cu soiuri noi care sunt deja aclimatizate în zonă. Altitudinea sa maximă este de 1450 de metri deasupra nivelului mării, iar clima sa nu depășește 25 °C.

În afară de agricultură, ferma are un potențial ridicat pentru turism deoarece este situată într-unul dintre cele mai pitorești orașe din țară, Ataco. Ferma Villa España, administrată de Victor, Alfredo și Jorge Mena, a devenit ferma emblematică a familiei, unde se produc cafele de specialitate, având în vedere condițiile optime pentru producerea cafelei de înaltă calitate.

Detalii

Categorii
Brand
Origine
America Centrala
Atribute
KESTAR GOLD EDITION, Single Origin, Microlot
PROCESARE
Spalare
Varietate
Arabica 100%

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review