NOU
30%
  • HONDURAS Lepaera Specialty - Img 1
  • HONDURAS Lepaera Specialty - Img 2
  • HONDURAS Lepaera Specialty - Img 3
  • HONDURAS Lepaera Specialty - Img 4

HONDURAS Lepaera Specialty

HONDURAS
42 00 RON (TVA inclus) 60 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
HONDURAS
SKU Cantitate Pret total Cantitate
HONLEP025P 250 g
42 00 RON
60 00 RON
HONLEP05P 500 g
72 00 RON
91 00 RON
HONLEP1P 1 Kg
127 00 RON
151 00 RON
Disponibil in stoc

Descriere

PROCESARE: Spalare ; Cupping Scor: 82.5 pc

Gust cu note de struguri verzi, ciocolata cu lapte si nuci proaspat prajite

PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru

MACINARE: Boabe (Livrare Standard)

PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile

Pentru a va oferi o cafea PROASPAT PRAJITA, la KESTAR COFFEE se prajeste cafea doar LA COMANDA si este disponibila in varianta boabe (standard) sau macinata, livrata în ambalaj special cu supapă de degazare.

Daca doresti sa primesti cafeaua rasnita, inainte de finalizarea comenzii, mentioneza la rubrica ''COMENTARII COMANDA'' , cum anume o doresti: pentru espresso, filtru, ibric, etc.



PROCESARE: Spalare ; Cupping Scor: 82.75 pc

Gust cu note de struguri verzi, ciocolata cu lapte si nuci proaspat prajite

Honduras este o țară care fascinează prin frumusețea sa. Zone montane acoperite de păduri nesfârșite și jungle pline de viață sălbatică. O țară pe care mulți o numesc „plămânii verzi ai Americii Centrale.”

Lempira este un soi de cafea versatil și interesant, care se mândrește cu mai multe caracteristici unice. Soiul a fost creat de Instituto Hondureño del Café (IHCAFE) și are un potențial ridicat de randament. Acest lucru este semnificativ pentru cultivatorii de cafea din Honduras, deoarece cafeaua este un factor economic vital pentru țară.

Cultivarea Lempira se realizează cel mai bine la altitudini mai mari, între 1.200 și 1.800 de metri deasupra nivelului mării. Soiul demonstrează o bună adaptabilitate la zonele calde și la soluri acide. Cu toate acestea, este important de menționat că, conform descoperirilor recente, Lempira este susceptibilă la rugina cafelei și Ojo de Gallo.

În ciuda acestor provocări, cafeaua Lempira oferă un profil aromatic atrăgător, cu un amestec echilibrat de arome, inclusiv note de ciocolată și citrice. Astfel, Lempira rămâne un soi apreciat datorită aromei sale unice și contribuției sale la producția de cafea din Honduras.


Detalii

Categorii
Brand
Origine
America Centrala
Atribute
Single Origin
PROCESARE
Spalare
Varietate
Arabica 100%

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review