Descriere
Procesare: Spalare ; Scor SCA; 83.25 pc.
Gust dulceag cu note de mere zemoase, usoara tenta citrica, corp suculent
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru
MACINARE: Boabe ( Livrare Standard)
PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile
Pentru a va oferi o cafea PROASPAT PRAJITA, la KESTAR COFFEE se prajeste cafea doar LA COMANDA si este disponibila in varianta boabe (standard) sau macinata, livrata în ambalaj special cu supapă de degazare.
Daca doresti sa primesti cafeaua rasnita, inainte de finalizarea comenzii, mentioneza la rubrica ''COMENTARII COMANDA'' , cum anume o doresti: pentru espresso, filtru, ibric, etc.
Procesare: Spalare ; Scor SCA; 83.25 pc.
Gust dulceag cu note de mere zemoase, usoara tenta citrica, corp suculent
„Situat chiar în inima Americii Centrale, Hondurasul este renumit pentru frumusețea sa naturală. Pădurile nesfârșite străbătute de drumuri singuratice amintesc de o versiune tropicală a Scandinaviei. Departamentul Copán se află în vestul Hondurasului, în apropiere de granița cu Guatemala, și este faimos pentru siturile sale arheologice mayașe – între secolele al V-lea și al IX-lea d.Hr., Copán a fost un oraș puternic care conducea un vast regat în sudul ariei mayașe.
Numele acestei cafele provine de la un oraș numit San Marcos Ocotepeque. Acesta se află într-o vale unde se adună toate cafelele cultivate pe versanții munților din jur (cordillere).