Descriere
Procesare: Spalare; Cupping Score: 87.75 pc
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru
MACINARE: Boabe (Livrare Standard)
PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile
Pentru a va oferi o cafea PROASPAT PRAJITA, la KESTAR COFFEE se prajeste cafea doar LA COMANDA si este disponibila in varianta boabe (standard) sau macinata, livrata în ambalaj special cu supapă de degazare.
Daca doresti sa primesti cafeaua rasnita, inainte de finalizarea comenzii, mentioneza la rubrica ''COMENTARII COMANDA'' , cum anume o doresti: pentru espresso, filtru, ibric, etc.
Procesare: Spalare ; Cupping Score: 87.75 pc
Producătorii kenyeni oferă cafea de cea mai înaltă calitate. Aici, în regiunea Kirinya, plantațiile sunt cultivate la aproximativ 1.980 de metri deasupra nivelului mării. Plantele de cafea cresc mai lent decât în zonele joase, oferindu-le timp să-și dezvolte întregul potențial aromatic. Solul format din cenușă vulcanică este bogat în nutrienți. Kenya AA Top Masai este o cafea din boabe AA de foarte înaltă calitate. Această denumire garantează gustul unor boabe atent selectate, bine formate și de dimensiuni peste medie. Uleiurile esențiale din infuzie reflectă ce e mai bun. Se obține folosind metode tradiționale umede și ajută la obținerea unui profil senzorial mai sublim. Este cunoscută pentru aroma sa bogată și electrizantă. În timp ce aciditatea vinului este vizibilă, palatul său este o călătorie senzuală printr-o gamă completă de fructe tropicale și fructe de pădure, rezonând perfect cu aroma sa picantă. Prăjirea acestei cafele este o experiență foarte plăcută atunci când poți simți aroma boabelor de cafea pe măsură ce se usucă treptat. O prăjire foarte ușoară, numită de obicei prăjire cu scorțișoară, este posibilă și ea, dar de obicei preferăm să o prăjim imediat după prima crăpătură. Prin reglarea atentă a fluxului de aer, puteți scoate la iveală gusturi de neuitat.