Descriere
Procesare: Spalare; Cupping Score: 88 pc
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru
MACINARE: Boabe (Livrare Standard)
PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile
Pentru a va oferi o cafea PROASPAT PRAJITA, la KESTAR COFFEE se prajeste cafea doar LA COMANDA si este disponibila in varianta boabe (standard) sau macinata, livrata în ambalaj special cu supapă de degazare.
Daca doresti sa primesti cafeaua rasnita, inainte de finalizarea comenzii, mentioneza la rubrica ''COMENTARII COMANDA'' , cum anume o doresti: pentru espresso, filtru, ibric, etc.
Procesare: Spalare ; Cupping Score: 88 pc
Kiamaina este o stație de spălare situată pe versanții sudici ai Muntelui Kenya, în municipiul Karatina din comitatul Nyeri. Înființată în 1974, este una dintre cele patru stații de spălare (sau fabrici, așa cum sunt cunoscute în Kenya) deținute de Societatea Cooperativă a Cultivatorilor de Cafea Kiama (FCS).
Kiamaina este înconjurată de peisajul frumos al insulei Nyeri.
Kiamaina primește cireșe de cafea de la 461 de mici fermieri membri ai cooperativei Kiama, care au ferme mici în apropiere, situate la o altitudine medie de 1750-1850 de metri deasupra nivelului mării. Regiunea este definită de solul său vulcanic roșu aprins, bogat în nutrienți, iar acest lucru, combinat cu clima rece, contribuie la calitatea remarcabilă a cafelei produse aici.
Kiamaina este condusă de Purity Wanjiku Muriuki – prima femeie manager de fabrică din Kiama FCS – care supraveghează colectarea și procesarea atentă a cireșelor de cafea. Purity gestionează o echipă de cinci membri permanenți ai personalului pe tot parcursul anului și încă șase lucrători în timpul recoltării.