Descriere
CM-200
Analizorul portabil de grad de prăjire a cafelei CM-200 / Uniformity / Ground-Size este proiectat pentru a măsura gradul de prăjire, uniformitatea prăjirii atât pentru boabele întregi, cât și pentru cafea măcinata și poate analiza, de asemenea, uniformitatea gradului de macinare. Este un instrument portabil util cu interfața sa ușor de utilizat, performanță precisă și calitate fiabilă.
Vă oferă rezultate corecte ale scalelor numerice SCAA Gourmet și afișează o varietate de terminologii de nume corespunzătoare rezultatului (ușor, oraș, italian etc.). În afară de gradul de prăjire, acesta oferă, de asemenea, coloruniformitatea modului în care s-au prăjit boabele de cafea și, dacă doriți să verificați cum funcționează râșnița dvs., CM-200 poate analiza uniformitatea gradului de macinare, acest lucru ar face calibrarea râșniței mult mai ușoară
Este foarte recomandat să aveți un CM-200 furnizorilor de prăjire a cafelei, proprietarilor de cafenele sau prăjitorilor de casă.
CM-200 Caracteristici specifice
- Nu este necesară încălzirea
- Recunoașterea automată a fasolei întregi / a fasolei macinate
- Analiza gradului de roast
- Uniformitatea analizei culorii fripturii
- Analiza dimensiunii terenului
- Calibrare rapidă și ușoară pentru o mai bună măsurare a preciziei
- Rezultate la scara SCAA Gourmet
- 100 înregistrări ale [Scalei] și [Particulelor]
- Nume SCAA încorporate și nume comune de friptură
- Calendar și setări de oră
- Selecția stilului sită
- Economisire automată de energie
- Tasta rapidă de măsurare [Particulă] și [Scală]