NOU
10%
  • ZIMBABWE Farfell Estate AA - Img 1
  • ZIMBABWE Farfell Estate AA - Img 2
  • ZIMBABWE Farfell Estate AA - Img 3
  • ZIMBABWE Farfell Estate AA - Img 4
  • ZIMBABWE Farfell Estate AA - Img 5

ZIMBABWE Farfell Estate AA

44 00 RON (TVA inclus) 49 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
SKU Cantitate Pret total Cantitate
ZIMAA025P 250 g
44 00 RON
49 00 RON
ZIMAA05P 500 g
77 00 RON
87 00 RON
ZIMAA1P 1 Kg
137 00 RON
156 00 RON
Disponibil in stoc

Descriere

Procesare: Spalare ; Scor SCA: 84 pc

PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru

MACINARE: Boabe (Livrare Standard)

PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile ; Filtru 7 zile

Pentru a va oferi o cafea PROASPAT PRAJITA, la KESTAR COFFEE se prajeste cafea doar LA COMANDA si este disponibila in varianta boabe (standard) sau macinata, livrata în ambalaj special cu supapă de degazare.

Daca doresti sa primesti cafeaua rasnita, inainte de finalizarea comenzii, mentioneza la rubrica ''COMENTARII COMANDA'' , cum anume o doresti: pentru espresso, filtru, ibric, etc.

Procesare: Spalare ; Scor SCA: 84 pc

Gust citric cu portocala, lamaie si note de cacao. Corp rotund

Amplasat în inima regiunii subsahariane a continentului african, Zimbabwe se află între latitudinile ideale pentru cultivarea boabelor de cafea (20°N – 30°S). Din această cauză, a avut o istorie lungă, dar complicată cu cafeaua, de când planta a fost introdusă în țară la mijlocul anilor 1800.

Deși Zimbabwe este considerat mai mult o națiune care bea ceai datorită influenței sale britanice în cultura lor, mulți oameni din Zimbabwe încă se bucură să bea cafea, fie ca băutură de dimineață, fie doar ca băutură gustoasă pe care o pot savura oricând.

În Zimbabwe, boabele de cafea arabica sunt cultivate. Țara oferă unele dintre cele mai bune climate din lume pentru agricultura cafelei, deoarece are temperaturi calde pe tot parcursul anului. În părțile de est și nord ale țării, acestea au, de asemenea, teren de mare altitudine, care poate oferi un mediu de temperatură mai echilibrat, precum și umiditate. În ultimele luni ale anului, țara se bucură și de precipitații abundente. Toți acești factori contribuie la creșterea și producția plantei.

Una dintre cele mai renumite regiuni pentru placarea cafelei este regiunea Manicaland, în partea de est a țării. În această regiune se află orașele Chipinge, Chimanimani, Mutasa și Mutare, care sunt deosebit de renumite pentru cafeaua cultivată acolo, care are un gust foarte dulce, fructat și un miros puternic. Postgustul lasă și o aciditate asemănătoare vinului în palat. Cafeaua cultivată aici este considerată cafeaua gourmet din Zimbabwe.

Farfell este una dintre cele mai interesante plantații de cafea. Această mică plantație funcționează ca o afacere de familie și produce cafea de calitate premium, culesă manual, spălată și uscată la soare. În extremitatea sud-estică a Zimbabwe, la granița cu Mozambic, la nouăsprezece grade sud de Ecuator și la 1200 de metri deasupra nivelului mării, se află Muntele Selinda - casa indigenilor Chirinda
Pădure de mahon roșu uriaș antic. Farfell Coffee Estate este plantat cu aproximativ 170 de hectare de arbori de cafea arabica cultivați la mare altitudine și este situat lângă pădure.

Cu fața la Oceanul Indian și cu un microclimat propriu, Estate are soluri de dolerită foarte adânci, fine, ideale pentru a produce cafea de înaltă calitate. Cu o singură recoltă anuală și producând o cantitate foarte limitată de cafea Arabica cultivată pentru adevărații cunoscători, Farfell este o piață Lider în domeniul cafelei de specialitate. 


Detalii

Categorii
Brand
Origine
Africa
Atribute
Single Origin
PROCESARE
Spalare
Varietate
Arabica 100%

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review