COSTA RICA Tarrazu San Diego Lactic Anaerobic
Procesare: Lactic Anaerobic ; Scor SCA: 86.5 pc
Procesare anaerobă lactică
Costa Rica este un pionier al metodelor de procesare a cafelei, cum ar fi procesul anaerob lactic. Procesul începe cu...
97 00 RON
106 00 RON
GUATEMALA Finca La Labor Carbonic Maceration
Procesare: Carbonic Maceration ; Scor SCA: 86.75 pc.
Gust dulce cu note exotice de cocos, ananas, stafide si final balansat de caramel
Francisco Quezada Montenegro este a patra generație de...
32 00 RON
36 00 RON
TIMORUL DE EST (EAST TIMOR) Emera Gr 1 Double Picked Wet Hulled
PROCESRAE: Wet Hulled; Scor SCA: 83.5 pc
Note de piersica dulce, ceai negru, condimente si aciditate usoara ca de lamaie, corp rotund si accente fructate de fructe de padure
Cafeaua din...
81 00 RON