COSTA RICA Tarrazu San Diego Lactic Anaerobic
Procesare: Lactic Anaerobic ; Scor SCA: 86.5 pc Procesare anaerobă lactică Costa Rica este un pionier al metodelor de procesare a cafelei, cum ar fi procesul anaerob lactic. Procesul începe cu...
97 00 RON 106 00 RON
PANAMA Finca La Vanguardia Pacamara Natural
Procesare Naturala ; Scor SCA: 87 pc. Gust surprinzator cu note de fructe tropicale, cacao, floral, coajă de portocala Familia Ruíz-Araúz a început să lucreze cu plantațiile de cafea din...
49 00 RON 54 00 RON
TIMORUL DE EST (EAST TIMOR) Emera Gr 1 Double Picked Wet Hulled
PROCESRAE: Wet Hulled; Scor SCA: 83.5 pc Note de piersica dulce, ceai negru, condimente si aciditate usoara ca de lamaie, corp rotund si accente fructate de fructe de padure Cafeaua din...
81 00 RON