COSTA RICA Tarrazu San Diego Lactic Anaerobic
Procesare: Lactic Anaerobic ; Scor SCA: 86.5 pc Procesare anaerobă lactică Costa Rica este un pionier al metodelor de procesare a cafelei, cum ar fi procesul anaerob lactic. Procesul începe cu...
97 00 RON 106 00 RON
HONDURAS DECAF Water Process Natural Organic
PROCESARE: Decofeinizare Naturala cu Apa ; Scor SCA: 82 pc Gust placut cu note de mar verde,struguri albi, ciocolata cu lapte, trestie de zahar EP înseamnă Pregătire Europeană. Boabele EP...
29 00 RON 32 00 RON
PANAMA Finca La Vanguardia Pacamara Natural
Procesare Naturala ; Scor SCA: 87 pc. Gust surprinzator cu note de fructe tropicale, cacao, floral, coajă de portocala Familia Ruíz-Araúz a început să lucreze cu plantațiile de cafea din...
49 00 RON 54 00 RON
RWANDA Nyamasheke Cyesha
Procesare: Naturala ; Scor SCA - 85 pc Gust fructat cu note exotice de tamarind, pepene rosu, nuci, fructe de padure, nuante florale si alcoolice, dulceata pronuntata, corp pronuntat si post gust...
25 00 RON