COSTA RICA Tarrazu San Diego Lactic Anaerobic
Procesare: Lactic Anaerobic ; Scor SCA: 86.5 pc
Procesare anaerobă lactică
Costa Rica este un pionier al metodelor de procesare a cafelei, cum ar fi procesul anaerob lactic. Procesul începe cu...
97 00 RON
106 00 RON
INDONEZIA Sumatra Mandheling Triple Pick Grade 1
PROCESARE: Wet Hulled ; Scor SCA: 84 pc.
Districtul Central Aceh – situat în inima Teritoriului Special al provinciei Aceh, cu o temperatură medie plutind în jur de 20 de grade...
26 00 RON
35 64 RON
TIMORUL DE EST (EAST TIMOR) Emera Gr 1 Double Picked Wet Hulled
PROCESRAE: Wet Hulled; Scor SCA: 83.5 pc
Note de piersica dulce, ceai negru, condimente si aciditate usoara ca de lamaie, corp rotund si accente fructate de fructe de padure
Cafeaua din...
81 00 RON