BURUNDI Kibingo Honey
Procesare: Honey; Scor SCA: 84 pc.
Gust fructat cu note de fructe rosii, cirese, caise, tenta usoara de caramel. Corp suculent, dulce, floral
ROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare...
47 00 RON
57 00 RON
EL SALVADOR Finca El Cerro Pacas Honey
PROCESARE: Honey ; Scor SCA: 87 pc.
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru
MACINARE: Boabe (Livrare Standard)
PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14...
159 00 RON
184 00 RON
GUATEMALA Finca La Labor Carbonic Maceration
Procesare: Carbonic Maceration ; Scor SCA: 87 pc.
Gust dulce cu note exotice de cocos, ananas, stafide si final balansat de caramel
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ;...
55 00 RON
61 00 RON