BURUNDI Kibingo Honey
Procesare: Honey; Scor SCA: 84 pc. Gust fructat cu note de fructe rosii, cirese, caise, tenta usoara de caramel. Corp suculent, dulce, floral ROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare...
47 00 RON 57 00 RON
EL SALVADOR Finca El Cerro Pacas Honey
PROCESARE: Honey ; Scor SCA: 87 pc. PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru MACINARE: Boabe (Livrare Standard) PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14...
159 00 RON 184 00 RON
GUATEMALA Finca La Labor Carbonic Maceration
Procesare: Carbonic Maceration ; Scor SCA: 87 pc. Gust dulce cu note exotice de cocos, ananas, stafide si final balansat de caramel PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ;...
55 00 RON 61 00 RON