COSTA RICA Tarrazu San Diego Lactic Anaerobic
Procesare: Lactic Anaerobic; Scor SCA: 86.5 pc
Gust cu arome bogate de caramel si cacao, si dulceata placuta. Aciditate citrica
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru...
159 00 RON
170 00 RON
GUATEMALA Finca La Labor Carbonic Maceration
Procesare: Carbonic Maceration ; Scor SCA: 87 pc.
Gust dulce cu note exotice de cocos, ananas, stafide si final balansat de caramel
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ;...
55 00 RON
61 00 RON
UGANDA Kapchorwa Honey
Procesare: Honey; Scor SCA: 86 pc
Gust dulce si fructat cu note de mar verde, agrise, prospetime de caprifoi, note citrice de coaja de lamaie
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare...
53 00 RON