BURUNDI Kibingo Honey
Procesare: Honey; Scor SCA: 84 pc. Gust fructat cu note de fructe rosii, cirese, caise, tenta usoara de caramel. Corp suculent, dulce, floral ROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare...
47 00 RON 57 00 RON
BURUNDI Kirundo Gasura
Procesare: Spalare; Scor SCA: 85 pc. Gust cu aciditate citrica de lime, note de ceai negru, stafide infuzate in rom, ciocolata neagra; corp matasos ROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru...
47 00 RON 57 00 RON
BURUNDI Nemba Lalcafe Oro Yeast Washed
Procesare: Yeast Inoculation (LALCAFE ORO), Spalare; Scor SCA: 86.5 pc. Gust pronuntat cu stafide si fructe uscate, ceai cascara, pepene verde, dulceata de sirop de artar, nuci caju, aciditate...
51 00 RON 62 00 RON
GUATEMALA Finca La Labor Carbonic Maceration
Procesare: Carbonic Maceration ; Scor SCA: 87 pc. Gust dulce cu note exotice de cocos, ananas, stafide si final balansat de caramel PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ;...
55 00 RON 61 00 RON
MEXIC Finca Las Chicharras SHB EP
Procesare: Spalare; Scor SCA: 83 pc. Gust neted si curat cu note de ciocolata cu lapte si accente fructate de manadarina PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru ...
136 00 RON 157 00 RON
MEXIC Finca Monte Grande SHG EP
Procesare: Spalare; Scor SCA: 83 pc. Gust neted si curat cu note de ciocolata cu lapte si accente fructate de manadarina PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru ...
43 00 RON 59 00 RON
PANAMA Finca La Vanguardia Pacamara Natural
Procesare Naturala ; Scor SCA: 87 pc. Gust surprinzator cu note de fructe tropicale, cacao, floral, coajă de portocala PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru ...
76 00 RON 84 00 RON
TIMORUL DE EST (EAST TIMOR) Emera Gr 1 Double Picked Wet Hulled
PROCESARE: Wet Hulled; Scor SCA: 83.5 pc Note de piersica dulce, ceai negru, condimente si aciditate usoara ca de lamaie, corp rotund si accente fructate de fructe de padure PROFIL PRAJIRE: ...
140 00 RON
ZIMBABWE Farfell Estate AA
Procesare: Spalare ; Scor SCA: 84 pc PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preparare Espresso ; Filtru MACINARE: Boabe (Livrare Standard) PERIOADA DE DEGAZARE: Espresso 10 -14 zile...
44 00 RON 49 00 RON